Soort Buitenschoolse opvang
Leeftijd 4 tot 13 jaar
Tijden van 07:15 - 18:15 uur
Aantal groepen 4
Locaties 2
va.€ 6,65 p/u

Kinderdagverblijf De Groene Tuin heeft 2 locaties met dagopvang en Bso in Rotterdam en biedt opvang aan kinderen tussen 4 en 13 jaar die naar de basisschool gaan.

Op onze Buitenschoolse opvang zijn alle materialen en activiteiten afgestemd op de leeftijd en de wensen van de kinderen. Zo bieden wij verschillende cursussen zoals tekenen, bouwen, kooklessen, toneel en karatelessen

Buitenschoolse opvang

Op elke locatie komen kinderen van verschillende basisscholen uit de omgeving. Omdat scholen verschillende schooltijden hanteren, worden de kinderen in groepjes opgehaald. De meeste kinderen worden met onze eigen bussen of met de stint (elektrisch aangedreven overdekte bakfiets) opgehaald. Bij sommige locaties op loopafstand worden de kinderen lopend opgehaald.

Charlois (Schuilenburg)

Locatie Schuilenburg is ideaal als u buitenschoolse opvang nodig heeft en woont in Charlois, Barendrecht, Slinge, Smitshoek, Rhoon, Zuidplein en Vreewijk. Buietnscholse opvang Rotterdam | De Groene Tuin locatie Charlois bevind zich in een rustige, groene en kindvriendelijke omgeving en beschikt over een grote buitenspeelruimte binnen de kinderdagverblijf zelf. Er is gratis parkeergelegenheid in heel de wijk en het is makkelijk bereikbaar. Kom vrijblijvend kennismaken en laat je verassen!

IJsselmonde (Taselaar)

Kinderopvang Rotterdam | Buitenschoolse opvang De Groene Tuin in IJsselmonde is makkelijk te bereiken voor mensen die wonen in de wijken IJsselmonde, Lombardijen, Vreewijk, Feyenoord, Beverwaard, Ridderkerk en Bolnes. Ook op deze locatie in IJsselmonde hebben wij gratis parkeergelegenheid voor de deur! Tip: Kom eens lang is ons kinderopvang in Rotterdam IJsselmonde om onze speciaal aangelegde tuin te zien. De kinderen zijn hier dol op en gienieten er volop van!

Wat doen wij?

Karateles

Wij bieden speciale karatelessen om de kinderen te leren omgaan met vervelende situaties, zichzelf te verdedigen en op te komen voor zichzelf!

Leeftijd 4-13 jaar
Groepen Alle groepen
0,- Wekelijks
Knutselen

Uw kind leert spelenderwijs haar/zijn creativiteit te ontdekken tijdens onze knutsel lessen.

Leeftijd 4-13 jaar
Groepen Alle groepen
0,- Wekelijks
Voorleesdag

Tijdens onze voorleesdagen kunnen ouders, leidsters of bekende Nederlanders komen voorlezen aan de groep. Dit vinden kinderen fantastisch!

Age 4-13 jaar
Groepen Alle groepen
0,- Wekelijks