Soort Dagopvang
Leeftijd 0 tot 4 jaar
Tijden van 07:15 - 18:15 uur
Aantal groepen 8
Locaties 2
va.€ 7,15 p/u

Op zoek naar een betrouwbare en betaalbare kinderopvang in Rotterdam?

Dan ben je bij De Groene Tuin KDV & BSO aan het juiste adres!

Wij bieden verantwoord en goede kwaliteit kinderopvang aan kinderen in en omgeving Rotterdam.

Om U zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hanteren wij ruime openingstijden, namelijk van 07:15 tot 18:15 uur. Ook zijn wij heel goed bereikbaar met de auto, bus en openbaar vervoer.

Hiernaast beschikken wij over heel veel gratis parkeerruimte op beide locaties. Heeft U behoefte aan dagopvang of buitenschoolse opvang? Aarzel dan niet en neem contact met ons op voor meer informatie!

Locaties

Het hele jaar door bieden wij op onze locaties in Rotterdam IJsselmonde en Charlois (slinge) flexibele kinderopvang aan voor kinderen tussen de 0 en 13 jaar. We zijn elke werkdag geopend tussen 07.15 en 18.15.

Onze kinderdagverblijven bevinden zich op bereikbare locaties waar u makkelijk kunt komen met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Schuilenburg (Charlois)
Locatie Schuilenburg is ideaal als u kinderopvang nodig heeft en woont in Charlois, Barendrecht, Slinge, Smitshoek, Rhoon, Zuidplein en Vreewijk.

Kinderdagverblijf Rotterdam | De Groene Tuin locatie Charlois bevind zich in een rustige, groene en kindvriendelijke omgeving en beschikt over een grote buitenspeelruimte binnen de kinderdagverblijf zelf. Er is gratis parkeergelegenheid in heel de wijk en het is makkelijk bereikbaar. Kom vrijblijvend kennismaken en laat je verassen!

Taselaar (IJsselmonde)

Kinderopvang Rotterdam | Kinderdagverblijf De Groene Tuin in IJsselmonde is makkelijk te bereiken voor mensen die wonen in de wijken IJsselmonde, Lombardijen, Vreewijk, Feyenoord, Beverwaard, Ridderkerk en Bolnes.

Ook op deze locatie - Kinderdagverblijf IJsselmonde hebben wij gratis parkeergelegenheid voor de deur! Tip: Kom eens lang is ons kinderopvang in Rotterdam IJsselmonde om onze speciaal aangelegde tuin te zien. De kinderen zijn hier dol op en gienieten er volop van!

Wat doen wij?

Gezond eten

Kinderen leren op jonge leeftijd om zelf op te scheppen en te eten met vork, mes en lepel. Ook leren wij uw kind nu al verantwoord om te gaan met voeding.

Leeftijd 0-4 jaar
Groepen Alle groepen
0,- Dagelijks
Sporten

Bewegen is super belangrijk! Wij hebben dagelijks activiteiten om de kinderen lekker fit te houden!

Leeftijd 0-4 jaar
Groepen Alle groepen
0,- Dagelijks
Danslessen

Ieder kind vind het fantastisch om te dansen, een vorm lekker fit en vrolijk samenspelen!

Age 0-4 jaar
Groepen Alle groepen
0,- Wekelijks