Welkom bij Kinderopvang Rotterdam - De Groene Tuin | Kdv en Bso

Kinderopvang Rotterdam | De Groene Tuin Kdv en BSO is een kinderdagverblijf gevestigd in Rotterdam met 2 locaties. Onze Kinderopvang is gespecialiseerd in voorschoolse, buitenschoolse en dagopvang.

De groepen op de locaties zijn zeer ruim, licht en fris ingericht. Hierbij is rekening gehouden met de desbetreffende leeftijdsgroep zodat het past bij de leeftijd en ontwikkeling.

“Bent u benieuwd naar de mogelijkheden binnen onze kinderopvang? Neem dan vrijblijvend contact op met ons op voor een kennismaking
Onze locatiemanager en pedagogische medewerkers kunnen u een rondleiding geven en al uw vragen beantwoorden.”

Rotterdam KinderopvangDe Groene Tuin Kdv en Bso

Onze Missie

Rotterdam Kinderopvang | De Groene Tuin Kindercentrum streeft ernaar, en probeert tegemoet te komen aan het zich ontwikkelende kind en de behoefte van de ouders. De opvang biedt verantwoorde, professionele educatie en opvang voor de leeftijdsgroep 0 tot 13 jaar in de dagopvang en buitenschoolseopvang.

Onze Visie

Kinderopvang Rotterdam is een kindercentra die een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling, opvoeding en verzorging levert door middel van het aanbieden van diensten en mogelijkheden op het gebied van professionele kinderopvang. Kindercentra Rotterdam eist hoge waarde en eisen aan het de contacten met de ouders, het personeel, de accommodatie, de groepsindeling en materialen.

Geschiedenis

Sinds 2009 biedt kindercentra De Groene Tuin professionele opvang aan kinderen in de leeftijdsgroep 0 tot 13 jaar. De kinderdagverblijf is gestart in Rotterdam IJsselmonde waarna is uigebereid met een tweede vestiging in Rotterdam Charlois.